Om Oss

Hos ByBela brenner vi for førsteklasses neglekunst. Vi tror at negleopplevelsen er noe en skal nyte og at neglene bør både vare og elskes lenge. Med utallige mange skjønnhetssalonger i byen, savnet vi et profesjonelt sted som kun spesialiserte seg innen hender og føtter. Med det i tankene har vi gjort det til vårt oppdrag å heve alle aspekter av negleopplevelsen for kundene våre. Derfor ønsker vi å tilby kun manikyr og pedikyr av øverste klasse, med et hav av fargeutvalg. ByBela tilbyr ikke bare neglebehandlinger av høy kvalitet, men en moderne og elegant tjeneste som vil forandre måten du ser neglepleie på for alltid. Vårt elegante, moderne og instagramvennlige interiør tilfører negleopplevelsen et snev av luksus, og gjør ritualet for neglepleie til en ren overbærenhet.

Kontakt

Mail:

Tlf:

Adresse:

IG

 

post@bybela.no

+47 238 98 535

Adresse: Rostockgata 28, 0191 Oslo

@bybelabjorvika

 

Åpningstider

Mandag 10-18
Tirsdag 10-18
Onsdag 10-18
Torsdag 10-19
Fredag 10-18
Lørdag 10-17

 

Om Oss

Hos ByBela brenner vi for førsteklasses neglekunst. Vi tror at negleopplevelsen er noe en skal nyte og at neglene bør både vare og elskes lenge. Med utallige mange skjønnhetssalonger i byen, savnet vi et profesjonelt sted som kun spesialiserte seg innen hender og føtter. Med det i tankene har vi gjort det til vårt oppdrag å heve alle aspekter av negleopplevelsen for kundene våre. Derfor ønsker vi å tilby kun manikyr og pedikyr av øverste klasse, med et hav av fargeutvalg.

ByBela tilbyr ikke bare neglebehandlinger av høy kvalitet, men en moderne og elegant tjeneste som vil forandre måten du ser neglepleie på for alltid. Vårt elegante, moderne og instagramvennlige interiør tilfører negleopplevelsen et snev av luksus, og gjør ritualet for neglepleie til en ren overbærenhet.

Kontakt

Mail: post@bybela.no

Tlf: +47 238 98 535

Adresse: Rostockgata 28, 0191 Oslo

IG: @bybelabjorvika